Ο Κώδικας των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος
Ο Απόλλων και το μαύρο πουλί [κοράκι].Μουσείο των Δελφών Η διπλή υπόσταση του ανθρώπου σε όλο το μεγαλείο της.
Το κοράκι και ο Απόλλων, κύλικας του [490 π.χ.] ως δημιουργός του αναφέρεται ο ζωγράφος Πιστόξενος, βρίσκεται στο μουσείο Δελφών.
Αλληγορική εμφάνιση της κατάστασης που επικρατεί μέσα στο ανθρώπινο κρανίο.Το αριστερό μυαλό μας[κοράκι] και οι απεριόριστες δυνατότητες του Ελληνικού Γενετικού Κώδικα της Ελληνικής Έλικας στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού μυαλού μας με την μορφή του θεού του φωτός Απόλλωνα .
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.
Αυτή είναι η διαφορά που χωρίζει τους δυο εγκεφάλους μας, από την μια μεριά το μαύρο κοράκι , ο καθημερινός μας εαυτός, το αργό, αναλυτικό ,αριστερό μυαλό μας ,αυτό που βασίζεται στις [5] αισθήσεις μας για να λειτουργήσει , το ζώο μέσα μας και από την άλλη ο Απόλλων ,ο θεός του Φωτός ,το αφήνω στην φαντασία του καθενός από εμάς να αντιληφτεί από τι στερείται η ανθρωπότητα όλες αυτές τις χιλιετίες που έχουν περάσει και χάθηκαν για μας.
Ο Απόλλων ο Θεός του Φωτός είναι μέσα στον καθένα από εμάς δεν υπάρχουν εξαιρέσεις δεν υπάρχουν αποκλεισμοί. Το ίδιο ακριβώς επισημαίνει και η Αθηνά στην Οδύσσεια.
Οι γνώστες της αλήθειας επιτελούν ύβρη διαχωρίζοντες τους ανθρώπους σε εκλεκτούς και μη.Ο μόνος διαχωρισμός, που κάνει η Αθηνά, είναι μεταξύ αρίστων και μη αρίστων στο θέμα πρόσληψης ιεράς γνώσης με την μέθοδο του διαλογισμού, όπως αυτή περιγράφεται στην Οδύσσεια.
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ [ΚΟΡΑΚΙ]
Η παράσταση είναι μήνυμα του δημιουργού της προς τον πολιτισμό εκείνον που θα έχει τις απαιτούμενες γνώσεις να το διαβάσει-αποκωδικοποιήσει.
Είναι άχρηστη στους απογόνους των Δωριέων της εποχής που δημιουργήθηκε γιατί τους λείπουν οι απαιτούμενες γνώσεις για να την κατανοήσουν.
Οι σύγχρονοι του Πιστόξενου δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τον Γενετικό τους Κώδικα είναι αδύνατον να πειστούν δε για την ύπαρξη του διότι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικά μικροσκόπια.Και κακά τα ψέμματα αν δεν δεις δεν πιστεύεις.
Η ΜΟΥΣΑ είναι Μ’[η] ουσα δηλαδή αόρατη στο γυμνό μάτι.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά,
Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του ζωγράφου Πιστόξενου που έζησε το 490 π.χ.;;;
Πως έγινε κάτοχος τέτοιας γνώσης ;;;
Από πού ήξερε να την καταγράψει στα έργα του για τις μελλοντικές γενιές;;;
Πόσοι «Πιστόξενοι» υπήρξαν διότι έχουμε και αυτόν που κατασκεύασε το «πιάτο» της Πυθίας με τον Αιγέα [470 π.χ.] μουσείο Βερολίνου, πόσα τέτοια έργα τους διασώθηκαν και τα αγνοούμε;;;
[Όποιος έχει πρόσβαση σε τέτοια έργα τον παρακαλώ να με ενημερώσει].
Μέχρι πότε οι διάφοροι «Πιστόξενοι» ήταν παρόντες πάνω στον πλανήτη μας βοηθώντας μας;;;
Είναι και σήμερα παρόντες;;;
Δυο είναι οι λογικές απαντήσεις, για την ταυτότητα του, είτε είχε την πληροφόρηση όντας απόγονος ενός από τους [500] σοφούς που επέστρεψαν από το γαλαξία με την Αθηνά το 840 π.χ., είτε ήταν «άνθρωπος» των δημιουργών μας που βοήθησε δημιουργώντας πρόσθετα στοιχεία, κάθε είδους, για τους μελλοντικούς ερευνητές. Άλλη μια έξτρα βοήθεια από την Αθηνά για την σωτηρία του πλανήτη μας.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Απόλλων =γιος του ΔΙΑ και της ΛΗΤΟΥΣ αδελφός της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ γεννήθηκε στη ΔΗΛΟ είναι ο θεός του φωτός, της μαντικής, της μουσικής και της ωδής.
Κοράκι=το γνωστό παμπόνηρο πτηνό.
Τι μπορεί να συμβολίζει η παράσταση;;; Προσωπικά δεν βρήκα καμία ερμηνεία ικανοποιητική .Φυσικά δεν υπάρχουν πολλές ερμηνείες, διότι ουδείς ενδιαφέρεται, και αυτό είναι λυπηρό, παρόλα αυτά η παράσταση είναι σημαντική.
Ειδικά για όσους μπορούν να αναγνωρίσουν τα σημάδια-σύμβολα, Μύστες ως επί το πλείστον κάτοχοι της τέχνης του διαλογισμού και της αλληγορικής ερμηνείας των δεδομένων.
Ερμηνεία
Δυισμός , σκοτάδι –φως / ζώο- πνεύμα, η παράσταση αντιπροσωπεύει ότι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μας, από την μια το αριστερό, καθημερινό ,αναλυτικό ,αλαζονικό, εγωπαθές, μυαλό μας, το ζώο μέσα μας [κοράκι] και από την δεξιά πλευρά το δεξιό μυαλό μας, η Ελληνική Έλικα , το φως ,η συμπαντική αρμονία, η απέραντη συμπαντική ιερή γνώση, τα πάντα όλα, με την μορφή του θεού του φωτός ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ουδεμία σύγκριση μπορεί να γίνει.
Σαν παγκόσμια κοινότητα φτάσαμε ως εδώ κυρίως με τις πληροφορίες από το αριστερό μας μυαλό [κοράκι]-σκεφτείτε που θα βρισκόταν σήμερα η ανθρωπότητα με τις πληροφορίες του [Απόλλωνα].Το Δελφικό [γνώθι σ’αυτόν ] ξαναγίνεται επίκαιρο, στην προμετωπίδα του ναού του Απόλλωνα ήταν γραμμένο, εκεί βρέθηκε και το «πιάτο» με την συγκεκριμένη παράσταση.
Στην ζωγραφιά υπάρχει κίνηση, ο Απόλλων , το δεξί μυαλό, η Ελληνική Έλικα, προσφέρει «οίνο» [οίνος = αλληγορικά οι πληροφορίες από το αριστερό μυαλό μας] στο κοράκι που αντιπροσωπεύει το αριστερό μυαλό μέσα σε λευκό πιάτο [Μεσολόβιο] ,που κρατά με τα δυο [2] δάχτυλα [δυο μυαλά],ενώ στο άλλο χέρι κρατά την [περικαλλέα κιθαριν-στίχος α153 Οδύσσεια].Περιττό να σας πω πως η [περικαλλέα κιθαρις] δεν είναι άλλη από την[ Ελληνική διπλή βίο-νανοέλικα= 612[9]=Ζευς].
Δηλαδή με απλά λόγια το Μεσολόβιο σε συνεργασία με τα δυο μυαλά αποδίδει την γνώση -πληροφορία.Στην συγκεκριμένη ζωγραφιά η γνώση [οίνος] είναι αυτή που αρμόζει στο [κοράκι] τον καθημερινό εαυτό μας [αριστερό μυαλό].
η γνώση γίνετε κτήμα μας πάντα ακολουθώντας την ίδια διαδρομή - πυρήνας των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού –Μεσολόβιο –κύτταρα του αριστερού εγκεφαλικού λοβού η αλλοιώς ασυνείδητο-Μεσολόβιο-συνείδηση.Το κλειδί της διαδρομής αυτής είναι το Μεσολόβιο.
Οι νοητικοί μηχανισμοί των εγκεφάλων μας θα εξηγηθούν με κάθε λεπτομέρεια όταν μιλήσουμε για το υφαντό της Πηνελόπης και τον διαλογισμό.
ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ
Στην ζωγραφια ο δημιουργός της το κάνει περισσότερο από σαφές. Το καβούκι της χελώνας αντιπροσωπεύει το κύτταρο, μέσα του διακρίνεται ο πυρήνας του κυττάρου και μέσα στον πυρήνα, η Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα με τα 3αρια η τα έψιλον.
Η ΚΙΘΑΡΑ
Οι χορδές της κιθάρας που δημιουργούν την μουσική[πληροφορία] είναι [7]-επτά αμινοξέα αποτελούν το [m RNA] τον διαβιβαστή-αγγελιοφόρο των πληροφοριών από τον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού Όπου [m=messanger=αγγελιοφόρος].
Τις χορδές κρατούν [4] τέσσερα δάκτυλα του Απόλλωνα-αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των «γραμμάτων» που είναι γραμμένος ο Γενετικός μας κώδικας.
Τα δυο «μπράτσα» της κιθάρας αντιπροσωπεύουν την διπλή έλικα.
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Η ουρά των μαλλιών του σχηματίζεται από [6] σγουρές απολήξεις.
6= τα έξι δις γράμματα της βίο-νανοέλικας – ο αριθμός του ανθρώπου.
Σγουρές απολήξεις= το ελικοειδές σχήμα της βίο-νανοέλικας.[φίδι]
ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Το βαθύ λευκό πιάτο που χύνει τον οίνο[την πληροφορία προς το κοράκι] αντιπροσωπεύει το Μεσολόβιο.
Το προσφέρει στο κοράκι με το ΔΕΞΙ χέρι και κρατώντας το μόνο με δυο[2] δάχτυλα = η συνεργασία των τριών μυαλών.
Ο ΟΙΝΟΣ
Ο οίνος ερμηνεύεται [και στην Οδύσσεια] ως η πληροφορία που προσλαμβάνουμε από το αριστερό μυαλό μας.Σε αντίθεση με το καθαρό νερό που ερμηνεύεται ως η πληροφορία που προσλαμβάνουμε από το δεξί.
Ο ΧΙΤΩΝΑΣ
Οι δίπλες του χιτώνα του Απόλλωνα στο στήθος του, δεξιά και αριστερά , μας δίνουν πεντακάθαρα το [3 και το ε], τα σύμβολα δηλαδή της αίθουσας του θρόνου της Κνωσσου.Η εικόνα της αμφίδρομης βίο-νανοέλικας , αν φέρουμε την διάμεσο,εμφανίζει αριστερά 3αρια και δεξιά το γράμμα έψιλον [ε=5]- [3+5=8]
Ένα τεράστιο [3] σχηματίζεται από τις δίπλες του κόκκινου μανδύα, πίσω από την κιθάρα το έψιλον υπάρχει διπλά ακριβώς όμως είναι δυσδιάκριτο.
ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ
Ο αριθμός των φύλλων του στεφανιού που φορά στο κεφάλι του [έδρα των εγκεφαλικών κυττάρων] είναι 16 = 1+6 = 7 [mR.N.A. = 6 αμινοξεα και ένα [1] στοπ].
Είναι φανερό στον καθένα πως οι επιστημονικές γνώσεις ,που απορρέουν από την διασωθείσα ζωγραφιά δεν ενδιαφέρουν ούτε απευθύνονται σε συγχρόνους του Πιστόξενου [490 π.χ.] αλλά σε κάποιον ανώτερο πολιτισμό του μέλλοντος [2013 μ.χ.] που θα έχει τις κατάλληλες επιστημονικές γνώσεις ώστε να τις δει για αυτό που πραγματικά είναι.
Η ζωγραφιά δεν έχει σχέση με την Οδύσσεια ούτε αναφέρεται σ’αυτήν .Αυτό που τους συνδέει είναι πως μιλούν για το ίδιο αντικείμενο την Ελληνική διπλή βιο-νανοέλικα =612[9]=Ζευς με μια διαφορά περίπου 450 ετών. Τους συνδέει επίσης η λέξη [κιθαριν=200[2] στο στίχο α153 της Οδύσσειας με την κιθάρα του Απόλλωνα Και στην Οδύσσεια η αλληγορική ερμηνεία της κιθάρας είναι η Ε.Ε. όπως θα δουμε στο κεφάλαιο [Αλληγορική γλώσσα].
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Κοράκι= μαύρο σκοτάδι άγνοια της ύπαρξης του άλλου μυαλού-εαυτού/πληροφόρηση μόνο μέσω των αισθήσεων/αριστερό μυαλό/στο διαλογισμό το πρώτο στάδιο-έχεις άγνοια της διπλής υπόστασης σου/άγνοια της αλήθειας/θάνατος» των αισθήσεων/απώλεια της όρασης για να διαλογιστείς/ο χώρος διαλογισμού πρέπει να είναι θεοσκότεινο δωμάτιο.
Λευκό= η λευκή περιβολή του Απόλλωνα/Το Μεσολόβιο, ο μεσολαβητής μεταξύ των δυο μυαλών- η αμφίδρομη είσοδος –έξοδος των πληροφοριών / το μεγαλύτερο εμπόδιο του ανθρώπου για να επικοινωνήσει με τον θεό μέσα του/στο διαλογισμό συμβολίζει το δεύτερο στάδιο, δηλαδή, την πληροφόρηση του υποψήφιου Μύστη για την αλήθεια από κάποιον που ήδη γνωρίζει είναι σαν το ξεκίνημα μιας νέας ημέρας, για αυτό αλληγορικά το συναντάμε σαν την αυγή ,το πρώτο φως της ημέρας, μετά το σκοτάδι της νύχτας, μια νέα αρχή στη ζωή σου.
Κόκκινο=ο μανδύας του Απόλλωνα/η Ελληνική διπλή βίο-νανοέλικα του δεξιού εγκεφάλου/η ανατολή του Ηλίου/το φως /η ανατολή της ιερής γνώσης/στο διαλογισμό η ολοκλήρωση της διαδικασίας / η επαφή με τον υπέρτατο εαυτό μας/ η πρόσληψη της ιερής γνώσης / η ολοκλήρωση του άνδρα –ήρωα-μύστη.
Έχουμε την καλύτερη απόδοση των τριών χρωμάτων διαδικασίας του διαλογισμού και διαδικασίας ενημέρωσης μας για την κατάσταση μέσα στα μυαλά μας στο στίχο [β1].
3350[2]=Ημος δ’ήριγενεια φανη ροδοδακτυλος Ηως.-β1
Ερμηνεια =καθώς εφάνη η νυχτοθρεμμένη ροδοδάκτυλη αυγή.
Έχουμε τα τρία χρώματα – νύχτα= μαύρο / λευκό= ξημέρωμα / κοκκινο= η πρώτη εμφάνιση του Ήλιου στο οπτικό μας πεδίο [η αυγή].
ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ
ΜΑΥΡΟ=θάνατος των αισθήσεων /θεοσκότεινα
ΛΕΥΚΟ =Μεσολόβιο από όπου πρέπει να περάσει η πνευματική εντολή σου .
ΚΟΚΚΙΝΟ=η Ελληνική διπλή βιο-νανοέλικα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού –η Επαφή με τον θεό μέσα σου –η απάντηση στην πνευματική σου εντολή.
ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ
ΜΑΥΡΟ=Παντελής άγνοια της πραγματικότητος - της διπλής μας υπόστασης –ζούμε στο κόσμο των αισθήσεων και αγνοούμε το ΦΩΣ –ΑΠΟΛΛΩΝΑ μεσα μας.
ΛΕΥΚΟ=κάποτε κάποιος Μύστης συνάνθρωπος μας που γνωρίζει την αλήθεια μας ενημερώνει γι’αυτήν. Μεταφορικά αυτό συμβολίζεται με την έναρξη μιας νέας ημέρας-μιας καινούργιας ζωής κ.λ.π
ΚΟΚΚΙΝΟ=Γνωριμία με τις απεριόριστες δυνατότητες του θεού μέσα μας.
ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Λεπτομέρεια του καθίσματος του Απόλλωνα, διακρίνουμε αριστερά και δεξιά το κύτταρο [κύκλος] με τον πυρήνα του στο κέντρο[μαύρη τελεία].
Από το κύτταρο φεύγουν [7] γραμμές πρόκειται για το γονιδίωμα αγγελιοφόρος [mRNA] έξι αμινοξέα και ένα στοπ =7 και πηγαίνουν να συναντήσουν την διπλή Ελληνική Έλικα, το {Χ} αντιπροσωπεύει και τα χρωμοσώματα.
ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ Η [MRNA] ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ [7] ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.
1.- ALANINE
2.-THREONINE
3.-GLUTAMATE
4.-LEUCINE
5.-ARGININE
6.-SERINE
7.START-STOP
διακρίνεται το γονιδίωμα αγγελιοφόρος [mRNA] έξι αμινοξέα και ένα στοπ.
Το απλό αυτό σχέδιο του καθίσματος του Απόλλωνα μας δίνει σοφά και με την μεγαλύτερη ακρίβεια την διαδρομή της εντολής- ιερής γνώσης από τον πυρήνα του κυττάρου, στα υπόλοιπα μέρη του κυττάρου για να εκτελεστεί.
Η φήμη του αριθμού [7] ως τυχερού αριθμού διαχρονικά πρέπει μάλλον να προέρχεται ακριβώς από το γονιδίωμα αγγελιοφόρος με τις επτά χημικές του ενώσεις.
Όποιος έχει πληροφόρηση κατευθείαν από τον θεό μέσα του παρουσιάζεται σαν «τυχερός» στην καθημερινότητά του.Και κάποιος όλα δείχνουν, ήθελε πολύ η ανθρώπινη κοινότητα της ΓΗΣ να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το γεγονός.
Ο Κώδικας των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος
Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Ο Απόλλων και το μαύρο πουλί [κοράκι].Μουσείο των Δελφών Η διπλή υπόσταση του ανθρώπου σε όλο το μεγαλείο της.
Το κοράκι και ο Απόλλων, κύλικας του [490 π.χ.] ως δημιουργός του αναφέρεται ο ζωγράφος Πιστόξενος, βρίσκεται στο μουσείο Δελφών.
Αλληγορική εμφάνιση της κατάστασης που επικρατεί μέσα στο ανθρώπινο κρανίο.Το αριστερό μυαλό μας[κοράκι] και οι απεριόριστες δυνατότητες του Ελληνικού Γενετικού Κώδικα της Ελληνικής Έλικας στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού μυαλού μας με την μορφή του θεού του φωτός Απόλλωνα .
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις.
Αυτή είναι η διαφορά που χωρίζει τους δυο εγκεφάλους μας, από την μια μεριά το μαύρο κοράκι , ο καθημερινός μας εαυτός, το αργό, αναλυτικό ,αριστερό μυαλό μας ,αυτό που βασίζεται στις [5] αισθήσεις μας για να λειτουργήσει , το ζώο μέσα μας και από την άλλη ο Απόλλων ,ο θεός του Φωτός ,το αφήνω στην φαντασία του καθενός από εμάς να αντιληφτεί από τι στερείται η ανθρωπότητα όλες αυτές τις χιλιετίες που έχουν περάσει και χάθηκαν για μας.
Ο Απόλλων ο Θεός του Φωτός είναι μέσα στον καθένα από εμάς δεν υπάρχουν εξαιρέσεις δεν υπάρχουν αποκλεισμοί. Το ίδιο ακριβώς επισημαίνει και η Αθηνά στην Οδύσσεια.
Οι γνώστες της αλήθειας επιτελούν ύβρη διαχωρίζοντες τους ανθρώπους σε εκλεκτούς και μη.Ο μόνος διαχωρισμός, που κάνει η Αθηνά, είναι μεταξύ αρίστων και μη αρίστων στο θέμα πρόσληψης ιεράς γνώσης με την μέθοδο του διαλογισμού, όπως αυτή περιγράφεται στην Οδύσσεια.
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ [ΚΟΡΑΚΙ]
Η παράσταση είναι μήνυμα του δημιουργού της προς τον πολιτισμό εκείνον που θα έχει τις απαιτούμενες γνώσεις να το διαβάσει-αποκωδικοποιήσει.
Είναι άχρηστη στους απογόνους των Δωριέων της εποχής που δημιουργήθηκε γιατί τους λείπουν οι απαιτούμενες γνώσεις για να την κατανοήσουν.
Οι σύγχρονοι του Πιστόξενου δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τον Γενετικό τους Κώδικα είναι αδύνατον να πειστούν δε για την ύπαρξη του διότι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικά μικροσκόπια.Και κακά τα ψέμματα αν δεν δεις δεν πιστεύεις.
Η ΜΟΥΣΑ είναι Μ’[η] ουσα δηλαδή αόρατη στο γυμνό μάτι.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά,
Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα του ζωγράφου Πιστόξενου που έζησε το 490 π.χ.;;;
Πως έγινε κάτοχος τέτοιας γνώσης ;;;
Από πού ήξερε να την καταγράψει στα έργα του για τις μελλοντικές γενιές;;;
Πόσοι «Πιστόξενοι» υπήρξαν διότι έχουμε και αυτόν που κατασκεύασε το «πιάτο» της Πυθίας με τον Αιγέα [470 π.χ.] μουσείο Βερολίνου, πόσα τέτοια έργα τους διασώθηκαν και τα αγνοούμε;;;
[Όποιος έχει πρόσβαση σε τέτοια έργα τον παρακαλώ να με ενημερώσει].
Μέχρι πότε οι διάφοροι «Πιστόξενοι» ήταν παρόντες πάνω στον πλανήτη μας βοηθώντας μας;;;
Είναι και σήμερα παρόντες;;;
Δυο είναι οι λογικές απαντήσεις, για την ταυτότητα του, είτε είχε την πληροφόρηση όντας απόγονος ενός από τους [500] σοφούς που επέστρεψαν από το γαλαξία με την Αθηνά το 840 π.χ., είτε ήταν «άνθρωπος» των δημιουργών μας που βοήθησε δημιουργώντας πρόσθετα στοιχεία, κάθε είδους, για τους μελλοντικούς ερευνητές. Άλλη μια έξτρα βοήθεια από την Αθηνά για την σωτηρία του πλανήτη μας.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
Απόλλων =γιος του ΔΙΑ και της ΛΗΤΟΥΣ αδελφός της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ γεννήθηκε στη ΔΗΛΟ είναι ο θεός του φωτός, της μαντικής, της μουσικής και της ωδής.
Κοράκι=το γνωστό παμπόνηρο πτηνό.
Τι μπορεί να συμβολίζει η παράσταση;;; Προσωπικά δεν βρήκα καμία ερμηνεία ικανοποιητική .Φυσικά δεν υπάρχουν πολλές ερμηνείες, διότι ουδείς ενδιαφέρεται, και αυτό είναι λυπηρό, παρόλα αυτά η παράσταση είναι σημαντική.
Ειδικά για όσους μπορούν να αναγνωρίσουν τα σημάδια-σύμβολα, Μύστες ως επί το πλείστον κάτοχοι της τέχνης του διαλογισμού και της αλληγορικής ερμηνείας των δεδομένων.
Ερμηνεία
Δυισμός , σκοτάδι –φως / ζώο- πνεύμα, η παράσταση αντιπροσωπεύει ότι ακριβώς συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μας, από την μια το αριστερό, καθημερινό ,αναλυτικό ,αλαζονικό, εγωπαθές, μυαλό μας, το ζώο μέσα μας [κοράκι] και από την δεξιά πλευρά το δεξιό μυαλό μας, η Ελληνική Έλικα , το φως ,η συμπαντική αρμονία, η απέραντη συμπαντική ιερή γνώση, τα πάντα όλα, με την μορφή του θεού του φωτός ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Ουδεμία σύγκριση μπορεί να γίνει.
Σαν παγκόσμια κοινότητα φτάσαμε ως εδώ κυρίως με τις πληροφορίες από το αριστερό μας μυαλό [κοράκι]-σκεφτείτε που θα βρισκόταν σήμερα η ανθρωπότητα με τις πληροφορίες του [Απόλλωνα].Το Δελφικό [γνώθι σ’αυτόν ] ξαναγίνεται επίκαιρο, στην προμετωπίδα του ναού του Απόλλωνα ήταν γραμμένο, εκεί βρέθηκε και το «πιάτο» με την συγκεκριμένη παράσταση.
Στην ζωγραφιά υπάρχει κίνηση, ο Απόλλων , το δεξί μυαλό, η Ελληνική Έλικα, προσφέρει «οίνο» [οίνος = αλληγορικά οι πληροφορίες από το αριστερό μυαλό μας] στο κοράκι που αντιπροσωπεύει το αριστερό μυαλό μέσα σε λευκό πιάτο [Μεσολόβιο] ,που κρατά με τα δυο [2] δάχτυλα [δυο μυαλά],ενώ στο άλλο χέρι κρατά την [περικαλλέα κιθαριν-στίχος α153 Οδύσσεια].Περιττό να σας πω πως η [περικαλλέα κιθαρις] δεν είναι άλλη από την[ Ελληνική διπλή βίο-νανοέλικα= 612[9]=Ζευς].
Δηλαδή με απλά λόγια το Μεσολόβιο σε συνεργασία με τα δυο μυαλά αποδίδει την γνώση -πληροφορία.Στην συγκεκριμένη ζωγραφιά η γνώση [οίνος] είναι αυτή που αρμόζει στο [κοράκι] τον καθημερινό εαυτό μας [αριστερό μυαλό].
η γνώση γίνετε κτήμα μας πάντα ακολουθώντας την ίδια διαδρομή - πυρήνας των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού –Μεσολόβιο –κύτταρα του αριστερού εγκεφαλικού λοβού η αλλοιώς ασυνείδητο-Μεσολόβιο-συνείδηση.Το κλειδί της διαδρομής αυτής είναι το Μεσολόβιο.
Οι νοητικοί μηχανισμοί των εγκεφάλων μας θα εξηγηθούν με κάθε λεπτομέρεια όταν μιλήσουμε για το υφαντό της Πηνελόπης και τον διαλογισμό.
ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ
Στην ζωγραφια ο δημιουργός της το κάνει περισσότερο από σαφές. Το καβούκι της χελώνας αντιπροσωπεύει το κύτταρο, μέσα του διακρίνεται ο πυρήνας του κυττάρου και μέσα στον πυρήνα, η Ελληνική διπλή βίο-νανοελικα με τα 3αρια η τα έψιλον.
Η ΚΙΘΑΡΑ
Οι χορδές της κιθάρας που δημιουργούν την μουσική[πληροφορία] είναι [7]-επτά αμινοξέα αποτελούν το [m RNA] τον διαβιβαστή-αγγελιοφόρο των πληροφοριών από τον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού Όπου [m=messanger=αγγελιοφόρος].
Τις χορδές κρατούν [4] τέσσερα δάκτυλα του Απόλλωνα-αντιπροσωπεύουν τον αριθμό των «γραμμάτων» που είναι γραμμένος ο Γενετικός μας κώδικας.
Τα δυο «μπράτσα» της κιθάρας αντιπροσωπεύουν την διπλή έλικα.
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Η ουρά των μαλλιών του σχηματίζεται από [6] σγουρές απολήξεις.
6= τα έξι δις γράμματα της βίο-νανοέλικας – ο αριθμός του ανθρώπου.
Σγουρές απολήξεις= το ελικοειδές σχήμα της βίο-νανοέλικας.[φίδι]
ΤΟ ΠΙΑΤΟ
Το βαθύ λευκό πιάτο που χύνει τον οίνο[την πληροφορία προς το κοράκι] αντιπροσωπεύει το Μεσολόβιο.
Το προσφέρει στο κοράκι με το ΔΕΞΙ χέρι και κρατώντας το μόνο με δυο[2] δάχτυλα = η συνεργασία των τριών μυαλών.
Ο ΟΙΝΟΣ
Ο οίνος ερμηνεύεται [και στην Οδύσσεια] ως η πληροφορία που προσλαμβάνουμε από το αριστερό μυαλό μας.Σε αντίθεση με το καθαρό νερό που ερμηνεύεται ως η πληροφορία που προσλαμβάνουμε από το δεξί.
Ο ΧΙΤΩΝΑΣ
Οι δίπλες του χιτώνα του Απόλλωνα στο στήθος του, δεξιά και αριστερά , μας δίνουν πεντακάθαρα το [3 και το ε], τα σύμβολα δηλαδή της αίθουσας του θρόνου της Κνωσσου.Η εικόνα της αμφίδρομης βίο-νανοέλικας , αν φέρουμε την διάμεσο,εμφανίζει αριστερά 3αρια και δεξιά το γράμμα έψιλον [ε=5]- [3+5=8]
Ένα τεράστιο [3] σχηματίζεται από τις δίπλες του κόκκινου μανδύα, πίσω από την κιθάρα το έψιλον υπάρχει διπλά ακριβώς όμως είναι δυσδιάκριτο.
ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ
Ο αριθμός των φύλλων του στεφανιού που φορά στο κεφάλι του [έδρα των εγκεφαλικών κυττάρων] είναι 16 = 1+6 = 7 [mR.N.A. = 6 αμινοξεα και ένα [1] στοπ].
Είναι φανερό στον καθένα πως οι επιστημονικές γνώσεις ,που απορρέουν από την διασωθείσα ζωγραφιά δεν ενδιαφέρουν ούτε απευθύνονται σε συγχρόνους του Πιστόξενου [490 π.χ.] αλλά σε κάποιον ανώτερο πολιτισμό του μέλλοντος [2013 μ.χ.] που θα έχει τις κατάλληλες επιστημονικές γνώσεις ώστε να τις δει για αυτό που πραγματικά είναι.
Η ζωγραφιά δεν έχει σχέση με την Οδύσσεια ούτε αναφέρεται σ’αυτήν .Αυτό που τους συνδέει είναι πως μιλούν για το ίδιο αντικείμενο την Ελληνική διπλή βιο-νανοέλικα =612[9]=Ζευς με μια διαφορά περίπου 450 ετών. Τους συνδέει επίσης η λέξη [κιθαριν=200[2] στο στίχο α153 της Οδύσσειας με την κιθάρα του Απόλλωνα Και στην Οδύσσεια η αλληγορική ερμηνεία της κιθάρας είναι η Ε.Ε. όπως θα δουμε στο κεφάλαιο [Αλληγορική γλώσσα].
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Κοράκι= μαύρο σκοτάδι άγνοια της ύπαρξης του άλλου μυαλού-εαυτού/πληροφόρηση μόνο μέσω των αισθήσεων/αριστερό μυαλό/στο διαλογισμό το πρώτο στάδιο-έχεις άγνοια της διπλής υπόστασης σου/άγνοια της αλήθειας/θάνατος» των αισθήσεων/απώλεια της όρασης για να διαλογιστείς/ο χώρος διαλογισμού πρέπει να είναι θεοσκότεινο δωμάτιο.
Λευκό= η λευκή περιβολή του Απόλλωνα/Το Μεσολόβιο, ο μεσολαβητής μεταξύ των δυο μυαλών- η αμφίδρομη είσοδος –έξοδος των πληροφοριών / το μεγαλύτερο εμπόδιο του ανθρώπου για να επικοινωνήσει με τον θεό μέσα του/στο διαλογισμό συμβολίζει το δεύτερο στάδιο, δηλαδή, την πληροφόρηση του υποψήφιου Μύστη για την αλήθεια από κάποιον που ήδη γνωρίζει είναι σαν το ξεκίνημα μιας νέας ημέρας, για αυτό αλληγορικά το συναντάμε σαν την αυγή ,το πρώτο φως της ημέρας, μετά το σκοτάδι της νύχτας, μια νέα αρχή στη ζωή σου.
Κόκκινο=ο μανδύας του Απόλλωνα/η Ελληνική διπλή βίο-νανοέλικα του δεξιού εγκεφάλου/η ανατολή του Ηλίου/το φως /η ανατολή της ιερής γνώσης/στο διαλογισμό η ολοκλήρωση της διαδικασίας / η επαφή με τον υπέρτατο εαυτό μας/ η πρόσληψη της ιερής γνώσης / η ολοκλήρωση του άνδρα –ήρωα-μύστη.
Έχουμε την καλύτερη απόδοση των τριών χρωμάτων διαδικασίας του διαλογισμού και διαδικασίας ενημέρωσης μας για την κατάσταση μέσα στα μυαλά μας στο στίχο [β1].
3350[2]=Ημος δ’ήριγενεια φανη ροδοδακτυλος Ηως.-β1
Ερμηνεια =καθώς εφάνη η νυχτοθρεμμένη ροδοδάκτυλη αυγή.
Έχουμε τα τρία χρώματα – νύχτα= μαύρο / λευκό= ξημέρωμα / κοκκινο= η πρώτη εμφάνιση του Ήλιου στο οπτικό μας πεδίο [η αυγή].
ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ
ΜΑΥΡΟ=θάνατος των αισθήσεων /θεοσκότεινα
ΛΕΥΚΟ =Μεσολόβιο από όπου πρέπει να περάσει η πνευματική εντολή σου .
ΚΟΚΚΙΝΟ=η Ελληνική διπλή βιο-νανοέλικα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού –η Επαφή με τον θεό μέσα σου –η απάντηση στην πνευματική σου εντολή.
ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ
ΜΑΥΡΟ=Παντελής άγνοια της πραγματικότητος - της διπλής μας υπόστασης –ζούμε στο κόσμο των αισθήσεων και αγνοούμε το ΦΩΣ –ΑΠΟΛΛΩΝΑ μεσα μας.
ΛΕΥΚΟ=κάποτε κάποιος Μύστης συνάνθρωπος μας που γνωρίζει την αλήθεια μας ενημερώνει γι’αυτήν. Μεταφορικά αυτό συμβολίζεται με την έναρξη μιας νέας ημέρας-μιας καινούργιας ζωής κ.λ.π
ΚΟΚΚΙΝΟ=Γνωριμία με τις απεριόριστες δυνατότητες του θεού μέσα μας.
ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Λεπτομέρεια του καθίσματος του Απόλλωνα, διακρίνουμε αριστερά και δεξιά το κύτταρο [κύκλος] με τον πυρήνα του στο κέντρο[μαύρη τελεία].
Από το κύτταρο φεύγουν [7] γραμμές πρόκειται για το γονιδίωμα αγγελιοφόρος [mRNA] έξι αμινοξέα και ένα στοπ =7 και πηγαίνουν να συναντήσουν την διπλή Ελληνική Έλικα, το {Χ} αντιπροσωπεύει και τα χρωμοσώματα.
ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ Η [MRNA] ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ [7] ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.
1.- ALANINE
2.-THREONINE
3.-GLUTAMATE
4.-LEUCINE
5.-ARGININE
6.-SERINE
7.START-STOP
διακρίνεται το γονιδίωμα αγγελιοφόρος [mRNA] έξι αμινοξέα και ένα στοπ.
Το απλό αυτό σχέδιο του καθίσματος του Απόλλωνα μας δίνει σοφά και με την μεγαλύτερη ακρίβεια την διαδρομή της εντολής- ιερής γνώσης από τον πυρήνα του κυττάρου, στα υπόλοιπα μέρη του κυττάρου για να εκτελεστεί.
Η φήμη του αριθμού [7] ως τυχερού αριθμού διαχρονικά πρέπει μάλλον να προέρχεται ακριβώς από το γονιδίωμα αγγελιοφόρος με τις επτά χημικές του ενώσεις.
Όποιος έχει πληροφόρηση κατευθείαν από τον θεό μέσα του παρουσιάζεται σαν «τυχερός» στην καθημερινότητά του.Και κάποιος όλα δείχνουν, ήθελε πολύ η ανθρώπινη κοινότητα της ΓΗΣ να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το γεγονός.
Ο Κώδικας των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος
Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ