Quantcast
Channel: Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
Viewing all articles
Browse latest Browse all 34553

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ – ΖΥΓΟΥ

$
0
0
Πριν ξεκινήσουμε την εξέταση της πρώτης εαρινής Πανσελήνου, θέλουμε να τονίσουμε πως στα 14 χρόνια που αναλύουμε κάθε μήνα Πανσελήνους και Νέες Σελήνες, λίγες φορές έχουμε δει τόσο εκρηκτική Πανσέληνο που, σίγουρα, θα σφραγίσει εξελίξεις.

Ας πάμε λοιπόν στην Πανσέληνο.

Γίνεται στις 27 Μάρτη του 2013, ώρα 11.25, στην 7ο περίπου του άξονα Κριού – Ζυγού, πάνω στον Πλούτωνα της Ελλάδας και σε τετράγωνο με το Δία της.




Η Πανσέληνος είναι σε ακριβέστατη σύνοδο με την Αφροδίτη αλλά έχει και «κλειστή» συγκλίνουσα σύνοδο με τον εκρηκτικό Ουρανό (Αφροδίτη στις 6ο Κριού, Ουρανός 8ο Κριού), όλο αυτό το εκρηκτικό «κοκτέιλ» σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (συγκλίνον), που είναι στις 11ο Αιγόκερω.

Υπόψη πως σ’ αυτό το εκρηκτικό «κοκτέιλ» εμπλέκεται και ο πανίσχυρος Άρης του Κριού, που είναι 11ο Κριού σε απόλυτα ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Ήλιος, Σελήνη, Αφροδίτη, Άρης, Ουρανός, Πλούτωνας υπόσχονται πως αυτή την Άνοιξη σίγουρα… δε θα πλήξουμε!

Υπόψη πως την ίδια μέρα έχουμε και πολλούς άλλους εκρηκτικούς πλανητικούς σχηματισμούς. ας τους δούμε έναν προς έναν:

Ερμής, πτωτικός και αδύναμος στους Ιχθύες στην 9η μοίρα, σε τετράγωνο με Δία και σε αμοιβαία υποδοχή μ’ αυτόν (το φαινόμενο αυτό το είδαμε και το αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο, σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, αμοιβαία υποδοχή μεταξύ αδύναμων πλανητών, είναι πάντα προβληματική).

Κρόνος στις 10ο Σκορπιού, ανάδρομος, σε ακριβέστατη χιαστί (150ο) όψη με Άρη (11ο Κριός) και Δία (11ο Διδύμων) συγκροτεί μ’ αυτούς το πρώτο Yod, για το οποίο μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο. ευτυχώς ο Κρόνος έχει ακριβές σχεδόν τρίγωνο με Ερμή και Χείρωνα.

Πλούτωνας στις 11ο Αιγόκερω, σε χιαστή όψη με Δία και εξάγωνο με Κρόνο, σχηματίζουν το δεύτερο Yod, και είναι σε εξάγωνο με Ερμή, Χείρωνα.

Ποσειδώνας στις 4ο Ιχθύων (σε κρίσιμη μοίρα αλλά και σε βασιλικό αστέρα, το Fomalhaut) σε όψη χιαστί πάλι με Σελήνη (με μια ανοχή 2 μοιρών).

Ο Ωροσκόπος του ωροσκοπίου που καταστρώνουμε για την Πανσέληνο στις 8ο Καρκίνου, σε εμπλοκή με όλο το πλανητικό δυναμικό που είναι συσσωρευμένο στον Κριό αλλά και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

 Το M/C της Πανσελήνου στις 19ο Ιχθύων ακριβώς στο Νότιο Δεσμό του ωροσκοπίου της Ελλάδας.



Ας δούμε τώρα τα σημαντικά μεσοδιαστήματα της Πανσελήνου.

Άρης/ Κρόνος, Κρόνος/ Πλούτωνας εμπλέκονται με Ερμή - Δία, κάνοντας το μεταξύ τους τετράγωνο και τη δύσκολη αμοιβαία τους υποδοχή ακόμα πιο «βαριά». Το τοπίο βαραίνει πιο πολύ, αν πάρουμε υπόψη πως εμπλέκονται με Κρόνο/ Πλούτωνα του γενεθλίου ωροσκοπίου της Ελλάδας και τον Άρη/ Κρόνο του Secondary προχωρημένου ωροσκοπίου (θυμίζουμε πως Άρης/ Κρόνος είναι άξονας θανάτου και Κρόνος /Πλούτωνας άξονας κατάλυσης εξουσίας).

Άρης/ Ουρανός (άξονας επανάστασης) είναι στις 10ο Κριού, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Ουρανός/ Πλούτωνας (εκρηκτικές καταστάσεις) και Άρης/ Πλούτωνας (πόλεμος, βία) σε άμεση εμπλοκή μεταξύ τους.

Ουρανός/ Ποσειδώνας (επανάσταση) στη Σελήνη της Ελλάδας αλλά και στο M/C του ωροσκοπίου της Πανσελήνου.

Ο άξονας του πένθους (Κρόνος/ Β. Δεσμός) σε εμπλοκή με Ήλιο – Κρόνο Ελλάδας.

Ισχυρή δυναμική, που γίνεται ισχυρότερη γιατί εμπλέκεται σχεδόν κάθε στοιχείο της με δομικά στοιχεία του ωροσκοπίου της Ελλάδας.

Ας δούμε τη σύνδεση της Πανσελήνου με το ωροσκόπιο της Ελλάδας, κάτι που κι άλλες φορές το χουμε κάνει:


Εξαιρετικά ισχυρή η εμπλοκή αυτής της Πανσελήνου – που, έτσι κι αλλιώς είναι από μόνη της πολύ ισχυρή, με το ωροσκόπιο της Ελλάδας.

Ας προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε τη σημειολογία της:

Πανσέληνος σε Ζυγό – Κριό (άξονα πολέμου και διπλωματίας) από τη φύση της είναι πάντα ισχυρή και δείχνει ανακατατάξεις σε σχέσεις – συνεργασίες, δείχνει σκηνικό μάχης, κάποιες φορές και πολέμου, κυριολεκτικού ή μεταφορικού.

Η Πανσέληνος γίνεται στις 11ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκο που συνδέεται με πολιτική, ακόμα και με Κοινοβούλιο. Ίσως δούμε εκρηκτικές καταστάσεις σε θέματα πολιτικής, με ιδιαίτερη ισχυρή δυναμική

Στο ωροσκόπιο που καταστρώνουμε για την Πανσέληνο, αυτή γίνεται στο 10ο οίκο, οίκο που συνδέεται με κυβέρνηση, με «την κεφαλή» του Κράτους. το ό,τι και στο ωροσκόπιο της Πανσελήνου αλλά και στο ωροσκόπιο της Ελλάδας η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί οίκους πολιτικής (11ο, 10ο) είναι άλλο ένα σημάδι πως η πανσέληνος αυτή θα βάλει μάλλον τη «σφραγίδα» της στα πολιτικά δρώμενα, όπως και η περυσινή Πανσέληνος στον ίδιο άξονα, που συνδέθηκε με την προκήρυξη των εκλογών που άλλαξαν την όψη του μεταπολιτευτικού τοπίου, όπως άλλωστε είχαμε γράψει.

Η εντονότατη εμπλοκή της Πανσέληνου με τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Ουρανό δηλώνει αλλαγές περιστάσεων, κρίσιμη φάση στην πορεία μιας χώρας, χωρισμούς ξαφνικούς που προκαλούν αναστατώσεις. Το ότι η εμπλοκή αυτή γίνεται σε οίκους που συνδέονται με πολιτική δείχνει ξαφνικές αλλά και εκρηκτικές πολιτικές αλλαγές.

Η εμπλοκή Ήλιου – Άρη – Ουρανού δείχνει καταστάσεις έξαψης, που έχουν έντονο το στοιχείο της βιασύνης και του παρορμητισμού, ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα, τραυματισμούς, ατυχήματα, περιορισμούς και, κατά την Κοσμοβιολογία, ο συνδυασμός αυτός μπορεί να δείχνει και «κάλεσμα στο στρατό», πιθανόν δηλαδή καταστάσεις πολέμου ή έντονης πολεμικής.

Η εμπλοκή Αφροδίτης  Ουρανού – Ήλιου – Άρη, δείχνει γέννηση κάτι καινούργιου, πιθανόν και με τρόπο ξαφνικό και, ίσως βίαιο, δείχνει να γεννιέται κάτι ως αποτέλεσμα μιας αδήριτης αναγκαιότητας και να εγκαθιδρύεται ως αναπόφευκτη λύση (μην ξεχνάμε πως την ίδια μέρα έχουμε και 2 Yod, που είναι σχηματισμοί που δηλώνουν μια αδήριτη αναγκαιότητα).

Το ακριβέστατο τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα συνηγορεί για φαινόμενα βίας, σύγκρουσης, δείχνει βίαιες επιθέσεις. Το ότι με αντισκιά στο τετράγωνο αυτό εμπλέκονται και οι Δεσμοί της Σελήνης της Ελλάδας συνηγορεί για έντονα φαινόμενα που επηρεάζουν μεγάλο αριθμό ατόμων.

Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού με Πλούτωνα δείχνει φαινόμενα εξαναγκασμού, μεσολαβήσεις – παρεμβάσεις από κάποιες δυνάμεις για «ξεμπλοκάρισμα» μιας κατάστασης που είναι βαλτωμένη.

Ερμής – Δίας σε τετράγωνο δείχνει φαινόμενα δόλου, απάτης, εξαπάτησης, κακοήθειας και έλλειψης εντιμότητας. Η εμπλοκή τους με Κρόνο – Πλούτωνα δείχνει μια τάση να επιλυθούν κάποια θέματα ακόμα και με σκληρό τρόπο, φαινόμενα φανατισμού κάθε μορφής, δείχνει και κάποιες «θυσίες» που κρίνονται απαραίτητες για να αντιμετωπιστεί μια δύσκολη κατάσταση.

Η εμπλοκή των δύο παραπάνω πλανητών με Άρη/ Κρόνο δείχνει δυσάρεστα νέα, τελείωμα μιας κατάστασης, δυσκολίες σε θέματα έκφρασης – επικοινωνίας.

Ο Ουρανός σε Δία – Πλούτωνα της Ελλάδας μπορεί να δείχνει ξαφνικούς ανασχηματισμούς και μετασχηματισμούς, γρήγορη ανάπτυξη και προσαρμογή σε νέες συνθήκες, ανάγκη προσαρμογής σε κάτι τελείως καινούργιο.

Τα δύο φώτα σε εμπλοκή με Δία – Πλούτωνα της Ελλάδας είναι ένδειξη για κάποιες καινοτομίες, για μια προσπάθεια να βρεθεί λύση σε κάποια θέματα, σίγουρα με εκκεντρικό και ξαφνικό τρόπο, μιας και υπάρχει και η εμπλοκή του Ουρανού και, σίγουρα, με δυναμικό τρόπο, μιας και υπάρχει και η εμπλοκή του Άρη.

Το τετράγωνο του Κρόνου στο M/C της Ελλάδας δείχνει δυσκολίες στην πορεία της χώρας και, ειδικότερα, της κυβέρνησης.

Ας δούμε τώρα τα δύο Yod που σχηματίζονται την ημέρα της Πανσελήνου:

Το πρώτο Yod γίνεται ανάμεσα σε Κρόνο, Άρη, Δία και στην κορυφή του Yod βρίσκεται ο Κρόνος. Η εμπλοκή σε Yod αυτών των τριών πλανητών δηλώνει αναστολές και δυσκολίες στο να πάρει κάποιος αποφάσεις, λήψη αποφάσεων με πολύ μεγάλη δυσκολία, δείχνει κινδύνους για απώλεια ευκαιριών, τελείωμα μια σχέσης, δύσκολη γέννηση κάποιου πράγματος. μπορεί να δηλώνει επίσης και συνεργασίες που γίνονται σε πλαίσιο ψυχαναγκαστικό, συνεργασίες του στυλ «τραβάτε με κι ας κλαίω».

Το δεύτερο Yod γίνεται ανάμεσα σε Κρόνο, Δία, Πλούτωνα και το είχαμε ξαναδεί και το Δεκέμβρη του 2012 και το Γενάρη του 2013. Συνδέεται με θυσίες αναπόφευκτες για την επίτευξη ενός στόχου, αλλά και με κάθε μορφή φανατισμού, που παίρνει ακόμα και ψυχαναγκαστικό χαρακτήρα. Στο δεύτερο πάντως Yod, κορυφή είναι ο Δίας, συνδέεται επίσης αυτή η εμπλοκή με κάθε μορφή ασκητισμού.

Πάντως, τόχουμε γράψει κι άλλες φορές, η ύπαρξη Yod - που θυμίζουμε, λέγεται «Δάκτυλο του Θεού» - πάντα συνδέεται με μεγάλες ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα και με παρεμβάσεις αναπόφευκτες που γίνονται σε πλαίσια σκληρής αναγκαιότητας.


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Viewing all articles
Browse latest Browse all 34553

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>